Säästöpankki Yksityispankki – kun tahdot varainhoidoltasi enemmän.

Viime vuonna lanseerattu uusi Säästöpankki Yksityispankki tuo helppoutta ja mielenrauhaa oman sijoitusvarallisuuden hoitamiseen. Henkilökohtainen yksityispankkiiri takaa parhaan mahdollisen varainhoidon yksilöllisesti laaditun suunnitelman mukaisesti.

Säästöpankin brändikuva.
Zacharias Wickholm toimii Säästöpankkikeskuksessa ja vastaa Säästöpankki Yksityispankin kehityksestä ja koordinoinnista.

Säästöpankin hallinnoitavat varat ovat yli kaksinkertaistuneet neljän viimeisen vuoden aikana.

"Tämä tarkoittaa, että olemme tehneet pitkäjänteisesti työtä sekä sijoitusmielessä että asiakkaiden parissa", sanoo Säästöpankin yksityispankkivastaava Zacharias Wickholm.

Säästöpankkien Varainhoito menestyi keväällä Morningstarin ja Lipper Fund Awards -palkintojenjaossa, ja Säästöpankin asiakastyytyväisyys on EPSI Ratingin mukaan kaikissa kategorioissa selvästi yli toimialan keskiarvon.

Nämä vahvuudet yhdistyvät entistäkin kunnianhimoisemmin uudessa Säästöpankki Yksityispankki -palvelussa.

Private banking -palvelua yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille

Tammikuussa 2020 avattu Säästöpankki Yksityispankki sisältää henkilökohtaisen yksityispankkiirin, joka toimii neuvonantajana kaikissa sijoitusasioissa sekä myös muissa pankkipalveluissa. Sijoitusten kehitystä voi seurata helposti yksityispankkiirin toimittamista raporteista ja analyyseistä. 

Yksityispankin asiakas pääsee hyödyntämään Säästöpankin parhaat edut, kuten pääsyn erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin. Yhteistyö analyysiyhtiö Inderesin kanssa auttaa syventämään ymmärrystä myös suorista suomalaisista osakkeista.

Säästöpankki Yksityispankki on tarjolla kuuden paikallisen pankin – Aito Säästöpankin, Lammin Säästöpankin, Liedon Säästöpankin, Länsi-Uudenmaan Säästöpankin, Nooa Säästöpankin ja Säästöpankki Optian -asiakkaille.

Palvelua voivat käyttää yksityishenkilöiden lisäksi yritykset ja yhteisöt yli 200 000 euron sijoitusvarallisuuden hoitoon. 

Palvelua kaikissa tilanteissa

Säästöpankki Yksityispankki -sopimusta solmittaessa tavoitteet varallisuuden hoitoon käydään huolellisesti läpi oman yksityispankkiirin kanssa. 

Sen lisäksi kartoitetaan laajempi tilannekuva, sillä sijoitusneuvonnan lisäksi yksityispankkiiri toimii kontaktina kaikkiin muihin Säästöpankin sekä yhteistyökumppani Sp-Kodin palveluihin – olipa kyse rahoituksesta, juridisista palveluista tai sijoitusasunnosta.

Yrittäjän kiireiseen arkeen Säästöpankki Yksityispankki on ihanteellinen ratkaisu: tiivis yhteistyö Säästöpankin yritysasiakasvastaavien kanssa mahdollistaa sen, että niin yrittäjän kuin yrityksenkin asiat hoituvat oman yksityispankkiirin kautta.

"Aina on se yksi yhteyshenkilö: tietää kenelle soittaa riippumatta siitä, millaisia tilanteita tai kysymyksiä omassa elämässä on. Hän ottaa sen työkseen ja hoitaa eteenpäin", Zacharias Wickholm kiteyttää.

Aina asiakkaan näköinen kokonaisuus

Ei ole olemassa yhtä Säästöpankki Yksityispankkia, vaan jokainen niistä rakentuu käyttäjänsä mukaan.

"Elämä ei ole ainoastaan kertyneitä varoja – tärkeää on myös se, miksi ja millaisia motiiveja rahalle on", sanoo Wickholm. "Ne ovat erilaisia jokaiselle, ja me haluamme palvella asiakasta asiakkaan tavalla."

Esimerkiksi aktiivinen sijoittaja saa päätöstensä tueksi Säästöpankin parasta sijoitusosaamista. Halutessaan sijoittamisen voi myös jättää kokonaan yksityispankkiirin käsiin, jos vaikka oma kokemus tai aika eivät siihen riitä.

"Yksityispankkiirit ovat työkokemukseltaan kokeneimpien sijoittajiemme joukossa. Kun asiakkaalle on löytynyt sopiva riskitaso, etsimme yhdessä ratkaisut, jotta asiakkaan ei tarvitse pohtia niitä itse kuukausittain tai edes vuosittain."

Kun asiakas on tärkein, rima nousee aina yhä ylemmäs

Säästöpankki Yksityispankki on jo saanut erinomaisen vastaanoton. Sitä on alusta asti rakennettu asiakkaiden toiveita kuunnellen, eikä kehitystyölle ole päätepistettä, sanoo Wickholm.

"Nyt oli se hetki kaltaisellemme toimijalle, sisäisesti ja markkinoilla, joka oikeasti ottaa asiakkaan fokukseen."

Säästöpankki Yksityispankin asiakkaana saat henkilökohtaista private banking -varainhoitoa varallisuutesi parhaaseen mahdolliseen hoitamiseen. Saat oman yksityispankkiirin, joka huolehtii varallisuudestasi yksilöllisen suunnitelman mukaan. Säästöpankki Yksityispankki – varallisuutesi hoitoa henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti.

Säästöpankkien Varainhoito tarjoaa aktiivista ja yksilölliset tarpeet huomioivaa varainhoitoa yksityishenkilöille, yrityksille ja instituutioille. Olemme vastuullinen ja täysin kotimainen toimija. Toimintaperiaatteemme on pitkäjänteinen ja läheinen kumppanuus asiakkaidemme kanssa.

Millaisen tulevaisuuden tahdot? Kun säästät pitkäjänteisesti, markkinoiden heilahtelut voivat kääntyä mahdollisuuksiksi. Säästöpankin rahastojen hoidosta vastaavat kokeneet ja palkitut sijoittamisen ammattilaiset. Varaa aika tapaamiseen – puhelimessa, konttorilla tai verkossa tai ole meihin yhteydessä.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista