Vinkit joustavaan pankkiasiointiin

Kesälomat lähestyvät hurjaa vauhtia, osittain ne ovat jo käynnissäkin, eikä elämä erottele virastoaikoja muusta ajasta. Meille on tärkeää, että kesälomallakin voit hoitaa pankkiasioitasi missä tahansa ja milloin tahansa. Monipuoliset digipalvelumme pitävät huolen siitä, ettei sinun tarvitse murehtia talousasioistasi lomallakaan. Listasimme tähän blogiin kanavat ja vinkit, jotka helpottavat raha-asioiden hoitamista reissun päältä tai mökkilaiturilta.

Lähellä sinua -blogi

Mobiilisovellus

Mobiilisovellus on turvallinen tapa hoitaa pankkiasioita siellä, missä ikinä oletkin. Muista ottaa käyttöön myös Säästöpankki Tunnistus –sovellus, joka korvaa perinteisen avaintunnuskortin. Helppoa ja nopeaa!

Lue lisää Mobiilipankista.

Verkkopankki

Verkkopankissa pystyt maksamaan laskut, hoitamaan rahastoasiasi, tekemään lainahakemuksen, tarkastelemaan tiliesi saldot ja tilitapahtumat, tekemään muutoksia maksukortteihin tai vaikkapa avaamaan säästötalletustilin. Laskujen hoitaminen onnistuu vieläkin näppärämmin, kun teet verkkopankissa e-laskusopimukset haluamillesi laskuille.  Jos et ennen ole käyttänyt verkkopankkia, kannattaa siihen nyt tutustua, sillä se on kätevä ja nopea tapa hoitaa pankkiasioita. Verkossa toimipisteemme ovat auki 24/7.

Lue lisää Verkkopankista.

Käteisnostot ja talletusautomaatit

Jos matkan varrella ei ole pankkiautomaattia, voit nostaa käteistä ostosten yhteydessä K-ruokakaupoista sekä Neste K-liikenneasemilta.  Käteistä voit tallettaa TalletusOtto-automaattiin konttorien aukioloajoista riippumatta. Automaatti tallettaa setelit ja kolikot välittömästi korttiisi liitetylle tilille. 

Asiakaspalvelumme palvelee chatissa ja puhelimessa

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa talousasioissasi. Laajennetuilla palveluajoilla tavoitat meidät entistä joustavammin. Asiakaspalvelussamme vastaa aina ihminen. 

Puhelinpalvelu on auki klo 8-22 numerossa 029 041 2300. Chat löytyy nettisivuiltamme osoitteesta saastopankki.fi

Kotisivut

Kotisivuiltamme löydät paljon hyödyllistä tietoa palveluistamme ja sivuillemme on kerätty erilaisia vinkkejä mm. yrittäjyyteen, säästämiseen ja kodin ostamiseen liittyen. Tästä linkistä pääset suoraan asiakaspalvelumme usein kysyttyihin kysymyksiin, joista saattaa olla apua kiperän paikan tullen:

Verkkotapaaminen 

Verkkotapaamisella hoidat kaikki pankkiasiasi kätevästi kuva- ja ääniyhteydellä tutun asiantuntijan kanssa – vaikka kesämökiltä käsin. Varaa verkkotapaaminen soittamalla numeroon 010 773 6777 (ma–pe 8–22).  

Lue lisää Verkkotapaamisesta.

Onko pankkikorttisi ajan tasalla?

Visa Credit/Debit –kortti on lomailijan ykkösvalinta, sillä luottokortti ja pankkikortti samassa paketissa tuovat joustavuutta lomailijan budjettiin. Ennen lomaa kannattaa tarkistaa korttien käyttörajat. Varsinkin matkalle lähtiessä on hyvä tarkistaa, oletko asettanut kortillesi rajoituksia maantieteellisiin alueisiin liittyen. 
Pystyt muuttamaan korttisi käyttörajoja niin verkkopankissa kuin konttorissakin ja ne astuvat voimaan heti.

Lue lisää korteista

Nuorison rahat säästöön

Vaikka aikuisille lomakausi saattaa merkitä suurta menoerää, useammille nuorille kesä on tienaamisen aikaa. Jo 15–17 -vuotias nuori voi avata yksin tilin palkkatuloilleen. Palkkatulojen lähteestä on tosin hyvä olla mukana työsopimus. Kesä on myös valmistujaisten ja rippijuhlien aikaa, joten viimeistään nyt kannattaa harkita säästötilin avaamista. Siellä nuoren rahat pysyvät varmemmin tallessa ja kartuttavat pientä pesämunaa tulevaisuutta varten. 

Lue lisää nuorten raha-asioista.

Tili tuli, tili meni?

Joskus voi käydä myöskin niin, että kesää varten ei olekaan ehtinyt säästää yhtään extraa. Ennen pikavippiin tarttumista kannattaa ottaa yhteyttä Säästöpankin talouoden personal trainereihin, jotka auttavat seuraavan lomabudjettin säästämisessä. Voit varata ajan tutulle asiantuntijalle konttoriin tai verkkoneuvotteluun kotisivujemme kautta. 

Henkilökohtainen palvelu – ihmiseltä ihmiselle

Toisaalta kesälomalla saattaa olla paljon kiireetöntä aikaa oman talouden tarkasteluun. Olisiko nyt hyvä hetki istahtaa alas asiantuntijamme kanssa ja laittaa raha töihin? Konttorimme ovat auki koko kesän  - lämpimästi tervetuloa tapaamaan kasvokkain! Olemme konttorilla Sinua varten.

Löydät meidät täältä.

Asiakaspalvelumme palvelee täällä.

 
Julkaistu

Ajankohtaista