Salibandyn maailmanmestaruus ratkotaan joulukuussa – Säästöpankki kumppanina mukana kisoissa ja syksyn tapahtumissa

Säästöpankki on yhteistyökumppanina mukana Salibandyn miesten MM2020 -kisamatkalla, joka huipentuu 4.12. - 12.12.2020 Helsingissä järjestettäviin kisoihin. Tahdomme kumppanuuden myötä tukea lasten, nuorten ja aikuisten liikuntaa ja hyvinvointia.

Mika Kailiala tahdon asialla
Suomen Salibandyliitto järjestää tulevan syksyn aikana kisojen yhteistyökumppaniverkoston kanssa liikkumiseen innostavia tapahtumia ja kampanjoita, kuten SunSäbä-kiertueen sekä yhdessä Hope ry:n kanssa toteutettavan Anna Mahdollisuus -kampanjan.

Salibandyn huipputapahtumaan valmistautuminen hyvässä vauhdissa

Salibandyn huipputapahtumasta päästään nauttimaan näillä näkymin joulukuussa. Kansainvälinen Salibandyliitto IFF (International Floorball Federation) tekee lopullisen päätöksen kisojen järjestämisestä syyskuun loppuun mennessä. MM-kisoihin on tulossa osallistujia 16 maasta. Suomen maajoukkueen leirit käynnistyivät kesän aikana ja kisajärjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa. Lue lisää tulevista kisoista www.wfchelsinki2020.fi.

Säästöpankki tukee Suomen maajoukkueeseen tähtäävän huippupelaaja Miko Kailialan kisamatkaa. Kumppanuus mahdollistaa Mikolle täysipäiväisen ja ammattimaisen harjoittelun. Lisäksi hän saa Säästöpankilta tukea ja vinkkejä oman taloutensa hallintaan. 

“Olemme aktiivisesti mukana Mikon matkassa hänen valmistautuessaan kauden päätapahtumaan. Hänen harjoitteluaan ja kuulumisiaan kannattaa seurata verkkosivuiltamme. Miko kertoo lähiviikkoina mm. kokemuksistaan viimeisimmiltä maajoukkueleireiltä”, sanoo Säästöpankkiryhmän vt. markkinointi- ja viestintäjohtaja Reetta Tuomala.

SunSäbä-kiertue innostaa salibandyn pariin ympäri Suomen 

SunSäbä-kiertue on osa virallista MM-kisamatkaa. Suomen Salibandyliiton organisoimat SunSäbä-tapahtumat pilotoitiin ensimmäistä kertaa vuonna 2018 ja tapahtumakiertue järjestettiin onnistuneesti myös viime vuonna. Kiertue tuo salibandyn ulkoilmaan, ja tapahtumien avulla halutaan kehittää lähiliikuntamahdollisuuksia ympäri Suomen. SunSäbä-tapahtumat järjestetään tiiviissä yhteistyössä paikallisten salibandyseurojen kanssa. 

Tämän vuoden SunSäbä-kiertue starttaa Kuopiosta elokuun alussa. Kiertueen aikana kokoonnutaan seitsemälle paikkakunnalle eri puolilla Suomea viettämään hauskoja hetkiä salibandyn parissa. SunSäbä-tapahtumat tuovat paikalliset toimijat ja salibandypelit ihmisten pariin keskeisille paikoille. Tapahtumissa pääsee tutustumaan monipuolisesti salibandyn maailmaan. Tutustu SunSäbä-kiertueohjelmaan.

Anna Mahdollisuus -kampanjalla tukea vähävaraisten lasten ja nuorten harrastuksiin

Säästöpankki on MM-kisojen yhteistyökumppanina mukana myös Suomen Salibandyliiton ja Hope ry:n yhteistyönä järjestämässä Anna Mahdollisuus -kampanjassa 1.9. - 21.9.2020.  Kampanjan tavoitteena on tukea lasten ja nuorten liikkumista ja ehkäistä eriarvoisuutta. Noin joka kahdeksas lapsi ja nuori elää vähävaraisessa perheessä, jossa ei ole mahdollisuutta harrastaa tai hankkia sopivia harrastusvälineitä. Hyväntekeväisyyskampanja keskittyy liikunnan ilon tuomiseen myös niille lapsille ja nuorille, joille se ei ole taloudellisesti mahdollista. 

Anna Mahdollisuus -kampanjan aikana säästöpankkilaiset keräävät yhdessä asiakkaiden kanssa nuorille jaettavaksi hyväkuntoisia urheiluvälineitä ja -vaatteita, jotka toimitetaan keräyspisteisiin ja jaetaan niitä tarvitseville Hope ry:n toimesta. Säästöpankki osallistui kampanjaan myös viime vuonna erinomaisin tuloksin.

Tutustu tulevaan Anna Mahdollisuus -kampanjaan ja katso ohjeet, miten voit osallistua nuorten liikunnan tukemiseen www.mahdollisuusharrastaa.fi.

Pysythän mukana yhteisellä kisamatkalla! Seuraa verkkosivujamme www.saastopankki.fi/salibandy. Lue lisää kisoihin valmistautuvan ammattipelaaja Miko Kailialan arjesta:

Alkushokista täyteen vauhtiin: Koronapandemia pisti ammattiurheilija Miko Kailialan arjen uusiksi

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...