Säästöpankki on sparraava kumppani talousasioissa sekä henkilöasiakkaille että yrityksille.

Lue alta, mitä mieltä Säästöpankkien Varainhoidon salkunhoitajat ovat sijoitusmarkkinoista. Pääset lukemaan osiot klikkaamalla otsikkoa. Säästöpankkien Varainhoidon markkinakatsaus julkaistaan jatkossa uudessa kokonaan sähköisessä muodossa. Katsauksen julkaisu aika on pääsääntöisesti kuukauden toinen viikko.

"Maailmantalous jatkaa pandemian jälkeistä elpymistä, mutta alueellisten erojen kanssa. Euroalueen talouskasvu on hidastunut kuluvan vuoden loppua kohden toimitusketjuongelmien ja korkean inflaation vaimentaessa näkymiä. Työllisyys on kuitenkin kehittynyt hyvin ja toimitusketjuongelmien väistyessä aikanaan, talouskasvun pitäisi vauhdittua. Yhdysvaltojen talous on kohdannut samat globaalit ongelmat kuin euroalue. Erona euroalueeseen on ollut erityisesti pandemian aikainen voimakas tuki kuluttajille ja kevyt rahapolitiikka, jotka ovat vauhdittaneet talouskasvua. Vauhtiin päässeen kasvun pitäisi jatkua myös ensi vuoden puolella."

Ilkka Laru, salkunhoitaja

Säästöpankkien Varainhoidon sijoitustiimi


 

Evgeny Artemenkov, korkosalkunhoitaja; Mark Mattila, korkosalkunhoitaja; Mikko Rautiainen, korkosalkunhoitaja; Ilkka Laru, korkosalkunhoitaja; Anders Pelli, osakesalkunhoitaja; Anna Varpula, vastuullisen sijoittamisen asiantuntija; Petteri Vaarnanen, Säästöpankkien Varainhoidon johtaja; Lassi Kallio, salkunhoitaja; Tatu Paasimaa, osakesalkunhoitaja; Johan Hamström, osakesalkunhoitaja; Olli Tuuri, osakesalkunhoitaja.

Tutustu aiempiin varainhoidon markkinakatsauksiin