Säästöpankki on sparraava kumppani talousasioissa sekä henkilöasiakkaille että yrityksille.

Lue alta, mitä mieltä Säästöpankkien Varainhoidon salkunhoitajat ovat sijoitusmarkkinoista. Pääset lukemaan osiot klikkaamalla otsikkoa. Säästöpankkien Varainhoidon markkinakatsaus julkaistaan jatkossa uudessa kokonaan sähköisessä muodossa. Katsauksen julkaisu aika on pääsääntöisesti kuukauden toinen viikko.

"Joulukuu päätti vuoden 2021 vaihtelevissa tunnelmissa. Maailmantalouden elpyminen jatkui vuoden aikana, mutta pandemian pitkittyminen, uudet virusmuunnokset ja tavaroiden ja tuotantopanoksien toimituksiin liittyvät ongelmat ovat pitäneet yllä markkinoiden epävarmuutta. Pandemian aikainen keskuspankkien ja valtioiden tuki talouksille on ollut taloudellisen elpymisen edellytys. Markkinoiden runsas likviditeetti yhdistettynä pandemian aiheuttamaan kysynnän ja tarjonnan väliseen epätasapainoon on kuitenkin nostanut inflaation korkealle tasolle. Sijoitusmarkkinoiden näkymät ovat aikaisempaa maltillisemmat, kun pidempiaikaiseksi osoittautunut inflaatio on saanut keskuspankit aloittamaan kevyen rahapolitiikkansa normalisoimisen."

Ilkka Laru, salkunhoitaja

Säästöpankkien Varainhoidon sijoitustiimi

Evgeny Artemenkov, korkosalkunhoitaja; Mark Mattila, korkosalkunhoitaja; Mikko Rautiainen, korkosalkunhoitaja; Ilkka Laru, korkosalkunhoitaja; Anders Pelli, osakesalkunhoitaja; Anna Varpula, vastuullisen sijoittamisen asiantuntija; Petteri Vaarnanen, Säästöpankkien Varainhoidon johtaja; Lassi Kallio, salkunhoitaja; Tatu Paasimaa, osakesalkunhoitaja; Johan Hamström, osakesalkunhoitaja; Olli Tuuri, osakesalkunhoitaja.

TUTUSTU AIEMPIIN VARAINHOIDON MARKKINAKATSAUKSIIN